• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Radyoterapi Teknikerleri Derneği ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği 3.Radyoterapi Kongresi ve Eğitim Seminerleri 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında Antalya'da yapılacaktır.


Radyoterapi Teknikerleri Derneği (RTTDER) Yönetimi ve kongre tertip komitesi tarafından yapılan davet ve basın açıklaması aşağıdaki gibidir.

Değerli Meslektaşlarım,

Radyoterapi Teknikerleri Kongresi (RTTDER 2020);
Geçen yıl attığımız tarihi adımının devamı olarak ,koymuş olduğumuz tuğlanın üzerine bir tuğla daha koyarak  bu yılda; Yönetim kurulumuzun imzasıyla Radyoterapi Teknikerleri Derneği ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği birarada Uluslararası Kongre Ve Eğitim  Seminerleri düzenleme kararı almıştır.Bu birlikteliği dahada geliştirip büyütmeye karşılıklı olarak çaba sarf ediyoruz.

İki farklı salonda, radyoloji teknikerleriyle beraber iki farklı kongrede, bazı sunumların ortak olacağı buluşma ile 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında Antalya'da  Maritim Pine Beach Otel de yapılacaktır.

RTTDER 2020 KONGREMİZ ile ilgili hazırlıklarımıza geçen yıl olduğu gibi kongre düzenleme kurulumuz, üyesi olduğumuz ESTRO ve organizasyon komitesinde bulunduğumuz SEETRO ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ve sizlerden gelen; Radyoterapi uygulamalında kaliteyi artırmak, bilgi havuzu oluşturmak,eğitim,iletişim ve bilginin yayılması,farklı merkezlerin işbirliğini artırmak gibi önerilerle ve Bbnların yanısıra mesleki değişimin ve dönüşümün sağlıklı planlanması adına; Tekniker eğitimlerinin daha nitelikli hale getirilmesi,eğitimdeki akademisyen kaynağı,teknik donanım,ders içerikleri, uluslararası akreditasyon,Bologna süreci gibi başlıklarda; bizi Avrupa trendinden ayıran,konuların konuşulacağı bilimsel proğramımız şekillenmiştir.

Radyasyon Onkolojisindeki Tedavi kalitesinde  tekniker eğitimlerinin önemi ve klinik uygulamalara yansımaların tartışıldığı RTTDER 2020 de ana temamız ''EĞİTİMDE REVİZYON ve CİHAZLARIN AKILCI KULLANIMI" olacaktır.

 3. RADYOTERAPİ Semineri, Antalya

Kongreler, bilimsel ve teknolojik yenilikleri takip etme şansına eriştiğimiz ve bilgi alışverişi olanağına kavuştuğumuz, sosyal bütünleşme fırsatı bulduğumuz ortamlardır. Bu yıl da bu fırsatla birlikte olacağız.

Özellikle yeni kurulmuş olan genç RTT grubumuz ve Öğrenci RTT grubumuzunda katılımıyla zenginleşecek olan, detaylarını çok yakın zamanda web sitesinden duyuruyor olacağımız RTTDER 2020 kongremize tüm meslektaşlarımızı, tüm radyasyon onkologlarımızı ve medikal fizik uzmanlarımızı ve radyoterapi hemşirelerimizi davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Kongre Yönetimi
2020


Daha ayrıntılı bilgi için:  https://rttder2020.org/index.php











532 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir