• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Batman Teknikerler Derneği bünyesinde oluşturulan mesleki komisyonlara seçilen komisyon başkanlarına ve ilçe temsilcilerine mazbata dağıttı.

Genel Merkezi Batmanda olan “Batman Teknikerler Derneği” 13 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’te T.C. Batman Belediyesi Konferans Salonunda Mazbata Dağıtım töreni düzenleyecek.

Batman Teknikerler Derneği Mazbata Dağıtım Törenimiz yapıldı

Konuyla ilgili açıklama yapan Teknikerler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Durmaz “Törende Bazı il ve ilçe Temsilcileri ile Mesleki Komisyon Başkanlarına Görev Mazbatası verilmek üzere tören düzenlenecektir, törene tüm branşlardaki ön lisans mezunları ve öğrencileri davetlidir” dedi.

Batman Teknikerler Derneği Mazbata Dağıtım Törenimiz yapıldı

Batman Teknikerler Derneği bünyesinde oluşturulan Mesleki Komisyonlara seçilen Komisyon Başkanlarına ve ilçe temsilcilerine mazbata dağıttı. Mazbata töreninde il içinden olduğu gibi il dışından da katılımlar oldu. Mazbata töreninde konuşan Teknikerler Derneği Genel Başkanı Nimetullah Durmaz: “Aramızda Veteriner, Ziraat, inşaat, elektrik gibi teknikerler var, her birimizin adı farklı olabilir ama hepimizin soyadı teknikerdir. Biz büyük bir aileyiz. Türkiye’de yaklaşık 3 Milyon Tekniker var, her Teknikeri ailesiyle 5 kişi sayarsak 15 Milyon Tekniker eder. Biz bir parti kursak tek başına iktidar oluruz” dedi. Törene katılan Sahipsiz Hayvanlar Derneği Genel Başkanı Menekşe Baday ve birçok STK aktif rol alan Nimetullah Durmaz’a plaket verdi.

Batman Teknikerler Derneği; oluşturdukları Mesleki Komisyonlara seçilen Komisyon Başkanlarına ve ilçe Temsilcilerine Mazbata dağıtımı yapıldı. Mazbata töreninde il içinden olduğu gibi il dışından da katılımlar oldu.Komisyon Başkanlarına ve Beşiri, Gercüş, Bismil, Ergani, Yüksekova, Silvan ilçe Temsilciliklerine Başkanlık Mazbatası verildi.Mazbata töreninde açılış konuşması yapan Teknikerler Derneği Genel Başkanı Nimetullah Durmaz konuşmasında “aramızda Veteriner, Ziraat, inşaat, elektrik vesaire Teknikerleri var; her birimizin adı farklı olabilir ama hepimizin soyadı ‘Tekniker’dir, biz bir aileyiz, diyen Başkan Durmaz sözlerine şöyle devam etti; Türkiye’de Yaklaşık 3.Milyon Tekniker var her Teknikeri ailesiyle 5 kişi sayarsak 15 Milyon Tekniker eder, biz bir parti kursak  tek başına iktidar oluruz” şeklinde konuştu. 

 Batman Teknikerler Derneği Mazbata Dağıtım Törenimiz yapıldı







865 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir