• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Kastamonu Meslek Yüksekokulunda “Kariyer Günleri Etkinlikleri,”kapsamında “Aile Şirketlerinde İnovasyon” başlıklı konferans yapıldı.

T.C. Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksekokulu Meslek Örgütleri Komisyonu tarafından düzenlenen “Kariyer Günüleri Etkinlikleri,” “Aile Şirketlerinde İnovasyon” başlıklı I. Konferans ile başladı. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği ve 9 Mayıs 2019 tarihinde Ahmed Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Ünal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÜNAL konuşmacı olarak katıldı.

Aile Şirketlerinde İnovasyon Konferansı, Kastamonu MYO, HaberTekniker

Metin ÜNAL konuşmasında; aile mesleği olan helva şeker ticareti ile mesleğe başladığını, bu alanda 30 yılı aşkın hizmet verdiklerini, Türk Hava Yolları Millileştirme Projesi’nde yer almak ve TÜBİTAK’ın partneri olmak gibi başarılara imza attıklarını belirtti. “Günümüzde işletmelerin askerlere değil, komutanlara ihtiyacı var” diyen Ünal, yüksek katma değerli ürün üretmenin önemine değinerek, gençleri planlı olması gerektiğini, çalışmaktan ve denemekten vazgeçmemeleri gerektiğini ifade etti.

Konferans, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Sezgin AYAN’ın, Metin ÜNAL’a çiçek takdimi ile tamamlandı.

Aile Şirketlerinde İnovasyon Konferansı, Kastamonu MYO, HaberTekniker




467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir