• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Ameliyathane Teknikerlerinin görev tanımı İçin İYİ PARTİ Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuğlu tarafınca TBMM’ne kanun Teklifi verildi.

Görev tanımı hususunda her fırsatta mağduriyetlerini dile getiren Ameliyathane Teknikerleri’ne, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu TBMM’de sesi oldu.

Görev tanımı konusunda mağduriyetlerini her fırsatta dile getiren Ameliyathane Teknikerleri için Milletvekili Dr Arslan Kabukcuoğlu TBMM’de kanun teklifi verdi. “Tababet ve Şuabatı San’atlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi” başlığında verilen teklif ile, ameliyathane teknikerlerinin öncelikli görevinin ameliyathanede cerraha yardımcı olmak şeklinde belirlenmesi amaçlanmakta. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’na değerlendirilmek üzere gönderilen kanun teklifine nasıl bir yanıt geleceği merak konusu. İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu’nun TBMM’de sunduğu Kanun Teklifi şu an Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda.

Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu’nun sunduğu Kanun Teklifi şöyle:

Görev tanımı hususunda mağduriyetlerini dile getiren Ameliyathane Teknikerleri’ne, İyi Parti Eskişehir Milletvekili Dr Arslan Kabukcuoğlu TBMM’de sesi oldu




Kanun Teklifi Linki:
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tasari_teklif_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=248450




930 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir