• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

ATTDER Manisa İl Başkanlığı, T.C.Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Paramedik Bölümünde okuyan yaklaşık 117 öğrencinin katılım sağladığı, 2. Dr. Bedri Bilge Medikal Vaka Rallisini düzenledi.

T.C. Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Paramedik Bölümünde okuyan yaklaşık 117 öğrencinin katılım sağladığı, 2. Dr. Bedri Bilge Medikal Vaka Rallisini düzenledi.

ATTDER MANİSA İL BAŞKANLIĞI 2. DR BEDRİ BİLGE MEDİKAL VAKA RALLİSİ

Mediralli de kıyasıya yarış eşliğinde öğrendiklerini vaka simülasyonlarında uygulayan öğrencilerin heyecanı ve memnuniyeti eşliğinde gerçekleşen Mediralli gerçeği aratmadı.

ATTDER MANİSA İL BAŞKANLIĞI 2. DR BEDRİ BİLGE MEDİKAL VAKA RALLİSİ

ATTDER Manisa il başkanlığı yönetimi son olarak, gerçekleştirilen Mediralli de il Başkanlığımızı yanlız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen Manisa T.C. Celal Bayar Üniversitesi SHMYO Müdürü Sayın Prof. Dr. Turan Gunduz ' e, Manisa Celal Bayar Üniversitesi SHMYO Öğr. Görevlisi Sayın Özgül Türkmen 'e, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne , İtfaiye Daire Başkanlığına, Yunus Emre Belediyesine, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine, Manisa UMKE' ye, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Çok Kıymetli Meslektaşlarımıza, desteğini kurulduğumuz günden bu yana bizlerden esirgemeyen Manisa MAT Ekibinin çok değerli üyelerine, değerli basın mensuplarına, Medirallimize İsmini veren Merhum Doktorumuz Sayın Bedri Bilge'nin Çok Kıymetli Eşleri Sayın Dilara Bilge 'ye tüm destek, katılım ve emeklerinden dolayı gönülden teşekkür ediyoruz dedi.
 ATTDER MANİSA İL BAŞKANLIĞI 2. DR BEDRİ BİLGE MEDİKAL VAKA RALLİSİ

ATTDER MANİSA İL BAŞKANLIĞI 2. DR BEDRİ BİLGE MEDİKAL VAKA RALLİSİ




655 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir