• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

İstanbul da üniversitelerde eğitim gören Ameliyathane Hizmetleri Programı öğrencilerinin katılımıyla 20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri Günü kutlandı.

T.C.İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulunda büyük bir organizasyon düzenledi. İstanbul da üniversitelerde eğitim gören Ameliyathane Hizmetleri Programı öğrencilerinin katılımıyla Ameliyathane Teknikerleri Gününü kutladı.

20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri Günü coşkuyla kutlandı,habertekniker, şişli myo

Ameliyathane Hizmetleri Programı’nın organizasyonu ile Maslak Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Sedat Bekiroğlu açılış konuşması yaparak, Ameliyathane Teknikerleri Günü’nü kutladı. Türkiye Ameliyathane Teknikerleri Derneği (ATEKDER) Genel Başkanımız Sn. Funda Aytaç, “Ameliyathane Teknikerlerinin Doğuşu, Avrupa’daki Konumu ve Gelecekteki Konumu” hakkında öğrencilere bilgi verdi. ATEKDER Başkan Yardımcımız Sn.Osman Kavuran da ameliyathane teknikerlerinin çalışma sahalarına ilişkin sunum yaptı. Psikolog Sn.Fatma Tülay Karaca, stres yönetimi ve motivasyonel çalışma konusuna dikkat çekerken, Sorumlu Hemşire Sn. Nesrin Fikirli Gülhan da, “Yanık Vakalarında Ameliyathane Teknikerinin ve Hemşiresinin Rolü” konusunda bilgi verdi.

20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri Günü coşkuyla kutlandı,habertekniker


ATAKDER Genel Başkanımız Sn. Funda Aytaç son olarak organizasyonda emeği geçen herkese Şükran’larımızı sunuyoruz diyerek bizlere Ev sahipliği yapan Şişli M.Y.O.'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. 

ATEKDER Genel Başkanı Sn.Funda AYTAÇ ve Başkan Yardımcısı Sn.Osman KAVURAN, YILIN TEKNİKERİ ÖDÜLÜ’nü Sn.Özlem Sayalan Temizsoy’a takdim etti.

20 NİSAN TEKNİKER





372 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir