• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Olağanüstü Genel Kurulu, 23 Aralık 2018 Pazar günü Ankara'da mevcut yönetimin, şube başkanlarının ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.


23 Aralık 2018 Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilen Teknikerler Birliği Genel Merkezi Olağanüstü Genel Kuruluna Genel Başkan Ertan Kılıç, Eski Genel Başkan Şevket Gölük, Genel Başkan Yrd. Tahsin Durmaz, Kırıkkale Şube Başkanı Mesut Yıldırım, il temsilcileri ve üyeler katılım sağladı.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleşti.

Coşkulu ve uzun süren olağanüstü genel kurul sonrası genel merkez yönetimi tarafından aşağıdaki açıklama yapılmıştır.

T.C. Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü 12.07.2017 tarih ve 30643 Sayılı Resmi Yazısı ve T.C.İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği’nin 13.01.2009 tarih ve 15683 sayılı görüşü; Gereğince Derneklerin isimlerinde Konsey, Platform, Birlik kelimelerinin kullanılmasının kaldırılması istenilmiştir.
 
Teknikerler Birliği Derneği'nden, “Birliği” kelimesinin kaldırılmasının ilk Genel kurulda ele alınarak sonuçlandırılması istenilmiş, böylesi bir durumun, kavram içi boşaltılmış bir Dernek yapısını ortaya çıkaracağı nedeniyle Teknikerler Birliği Derneği tarafından yürütülen faaliyet ve çalışmaların, Dernekler, Federasyonlar ve Konfederasyon tarzında teşkilatlanma ile daha sağlıklı bir temsil olacağı düşüncesinden yola çıkılarak, Olağanüstü Genel Kurulu neticesinde, Teknikerler Birliği Derneği'nin fesih edilmesinin ve varlıklarının Ankara Teknikerler Derneği’ne devredilmesi oylanarak karara bağlanmıştır.

Hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Teknikerler Birliği Genel Merkezi Olağanüstü Genel Kurulu Teknikerler Birliği Genel Merkezi Olağanüstü Genel Kurulu , Ertan Kılıç, Şevket Gölük

Kaynak: 
http://www.tekniker.org.tr/?Syf=26&Syz=656661&/ANKARA-TEKNİKERLER-DERNEĞİ-KURULMUŞTUR
 


724 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir