• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Atakder ile T.C. Şişli Meslek Yüksekokulu ortaklaşa “Cerrahi Süreçte Güvenli Adımlar’ konulu sempozyumu düzenlendi.

ATEKDER (Türkiye Ameliyathane Teknikerler Derneği) ve İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu orataklaşa düzenlediği “Cerrahi Süreçte Güvenli Adımlar’ konulu etkinlik düzenleyerek, İstanbul’daki üniversitelerde eğitim gören Ameliyathane Hizmetleri Programı öğrencilerini bir araya getirdi.

Atakder ile T.C. Şişli Meslek Yüksekokulu ortaklaşa  “Cerrahi Süreçte Güvenli Adımlar’ konulu sempozyumu düzenlendi.

Hastanın iyileşme sürecinde, ameliyat öncesi hazırlık ve ameliyat sonrası bakım, cerrahi girişim kadar önem taşıyor. İyileşmenin hızlı olması ameliyat öncesi hazırlık ve sonrası bakımın etkinliği ile yakından ilişkili. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri Programı, ameliyat öncesi ve sonrası süreçte ameliyathane hizmetleri personellerinin görev ve sorumluluklarına dikkat çekmek ve hastanın iyileşmesindeki rol ve önemine vurgu yapmak amacıyla “Cerrahi Süreçte Güvenli Adımlar” konulu etkinlik düzenledi. Maslak Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte İstanbul’daki üniversitelerde eğitim gören Ameliyathane Hizmetleri Programı öğrencileri bir araya geldi. Bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Sedat Bekiroğlu yaptı.

Etkinlikte ATEKDER Genel Başkanı Funda Aytaç “Cerrahi Tekniklerin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu bir sunum yaptı. Psikolog Fatma Tülay Karaca “Pre-op Hazırlık Öncesi Hastaya Psikolojik Yaklaşım”, ATEKDER Genel Başkan Yardımcısı Osman Kavuran ise “Güvenli Cerrahinin Önemi” ve “Perioperatif Süreç” konularında öğrencilere bilgi verdi. Ameliyathane Hemşiresi Cansu Doğanay “Cerrahi Alan Enfeksiyonları” konulu seminer düzenlendi .















603 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir