• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • https://www.facebook.com/Haber-Tekniker-1805708642985868/
  • https://www.twitter.com/habertekniker

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin rol aldığı Geleneksel Çocuk Şenliği, Rektörlük Kültür Merkezi'nde yapıldı..

Kırklareli Üniversitesi ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin rol aldığı Geleneksel Çocuk Şenliği, Rektörlük Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, setkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı beslenme, öz bakım, obeziteyle mücadele, teknoloji bağımlılığı gibi konuları çocuk tiyatroları ile eğitici ve eğlendirici gösterilerle öğrettiler.

Sağlık Hizmetleri M.Y.O. Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Buket Aşkın,  geleceğimizin teminatı çocuklara her zaman önem verdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin hem üniversite öğrencilerinin hem de çocukların moral ve motivasyonlarını artırdığını söyledi. Şenliğe katılan çocukların gözlerindeki mutluluğu görmek ve heyecanlarını paylaşmaktan ötürü büyük onur duyduklarını ifade eden Aşkın, projede emeği geçenlere teşekkür etti.



Kırklareli Üniversitesi'nde Çocuk Şenliği



















364 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
DUYURU PANOSU
Radar Elektronik - Ankara
Takvim
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Hava Durumu
TİMBİR & BHA
Kurumumuz, TİMBİR üyesi ve BHA Abonesidir